DACHSHUND ATTACKERAR OCH öPPNAR HåL I KVINNAS KIND

En kvinna påstod att hennes liv “förstördes” efter att en del av hennes kind slets av när hon attackerades av en vänns husdjurs-dachshund.

Kelly Allen, 45, från Swansea, Wales, drack några drinkar hos en vän förra månaden när hennes “mycket vänliga” hund plötsligt ändrade beteende och attackerade henne plötsligt.

“Han var mycket vänlig och visade inga tecken på att vara en aggressiv hund. Han låg på ryggen för att få magen kliad och la huvudet på mitt knä några gånger”, berättade Kelly för PA Real Life.

Hunden rev av en stor bit av hennes kind, vilket lämnade Kelly med ett öppet sår som krävde fem och en halv timmes plastikkirurgi och över 40 stygn. Taxen togs från huset av polisen och avlivades senare.

“Han skällde inte, inte morrade, inte gjorde några ljud, han bara kastade sig på mig och grep tag i mitt ansikte. Jag kunde känna hans tänder djupt i min kind – jag har fortfarande återblickar”, minns hon.

Efter den traumatiska situationen kan Kelly inte längre återvända till sitt arbete på ett resebyrå på grund av sitt fysiska utseende. Hon kämpar nu för att lämna huset utan att vara i sällskap med sina två söner, Fletcher, 19, och Cooper, 18.

Enligt henne räcker den sjukpenning på £ 350 hon får inte för att betala sina räkningar. För att hjälpa henne är Kelly beroende av sin familj, och hennes 43-åriga syster Stacey har startat en online-insamling som redan har fått över £ 1,900 (ungefär 2,300 US-dollar) i donationer.

“Jag kan inte resa mig ur sängen och har gråtit i sömnen för att jag känt hans tänder på mig. Jag har ett fruktansvärt ärr i ansiktet. Det här har helt enkelt förstört mitt liv, för det kommer aldrig att bli detsamma igen”, sa Kelly till PA Real Life.

“Nu måste jag köpa smink för personer med ansiktsmissbildningar – det är något jag aldrig trodde att jag skulle behöva göra. Jag är en ensamstående mamma och kan inte betala min el- och gasräkning de flesta veckor – det känns så orättvist.”

Senare upptäckte hon att detta inte var första gången taxen hade attackerat någon. Kelly kräver skadestånd från hundägaren, men det kan ta flera år. “Under tiden har jag ingen inkomst. Mina arbetsgivare har varit fantastiska och har verkligen stöttat mig”, förklarade hon.

“Jag har inte rätt till något annat eftersom jag fortfarande är anställd och kan inte säga upp mig för att få arbetslöshetsersättning eftersom jag annars förlorar jobbet. Så jag är i en mycket svår situation för tillfället.” Detta innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionen.

2024-04-25T22:14:01Z dg43tfdfdgfd