DESSA VIDEOR På PåFåGLAR SOM öPPNAR SINA SVANSAR äR DET VACKRASTE DU KOMMER ATT SE IDAG.

Den imponerande videon som visar en samling påfåglar som öppnar sina svansar lämnar internetanvändare mållösa av dess skönhet!

+ Klicka här och kolla in videon

Klippet, delat på Instagram i slutet av januari, visar påfåglar i olika färger som öppnar sina svansar. Videon har redan fått över 5,7 miljoner visningar och tusentals kommentarer från internetanvändare som imponerades av scenen.

“Vilken skönhet,” sa en Instagram-användare. “Det är en magnifik fågel,” kommenterade en annan. “Herregud, vilken skönhet,” bekräftade en tredje internetanvändare. “Ingen teknologi kan jämföras med vår vackra natur,” betonade en annan.

+ Shih Tzu är den näst mest populära hundrasen, säger en undersökning

Har du någonsin funderat på varför påfåglar öppnar sina svansar på det här sättet? Enligt webbplatsen Prime Magazine har påfåglar sofistikerade iriserande fjädrar som sprider ut sig i en fläktform för att locka honor under parningssäsongen.

Dessa fjädrar är färgglada på grund av närvaron av mikroskopiska strukturer som kallas fotoniska kristaller. Dessa kristaller reflekterar och bryter ljus, vilket ger den iriserande effekten som ger fjädrarna deras karakteristiska utseende.

Ju ljusare och mer färgglada fjädrarna är, desto attraktivare är påfågeln för potentiella partners. Detta beror på att glansen och intensiteten i färgerna indikerar att påfågeln är frisk och genetiskt lämplig för parning.

2024-03-27T15:45:58Z dg43tfdfdgfd