EFTER KUNDTRYCK: ARLA öVERVäGER ATT åTERINFöRA POPULäR PRODUKT

Särskilt en produkt har saknats på hyllorna – Yoggi Drömkola. Många har uttryckt sin besvikelse över att produkten försvann och har ivrigt efterfrågat dess återkomst.

"Yoggi dröm kola, va den godaste av alla yoghurts. Den som finns idag som innehåller päron och kola är inte lika god. Kan inte dessa snälla återkomma igen?" skrev en kund.

Läs också

Ryssland kritiserar USA:s omfattande ekonomiska stöd till Ukraina: Påstår att det kommer att "förstöra" Ukraina ytterligare

USA skickar budskap till Putin: Det är för tidigt att fira

Ungerns premiärminister Viktor Orbán förutspår slutet på konflikten i Ukraina till 2025

Andra kunder har liknande synpunkter och förfrågningar fortsätter att strömma in: "Hej, när kommer ni tillverka yoggi dröm kola ? Jag läste att det va flera som saknar den smaken" och "Yoggi drömkola!!! Kör den igen! Måste ha".

Denna feedback har inte gått obemärkt förbi hos Arla.

På företagets hemsida svarade en av kommunikatörerna, Camilla, att "Receptet håller vi för oss själva, inlåst i säkert förvar," men tillade att "vi har fört vidare att många önskar att drömkolan kommer tillbaka, så vi hoppas att vi snart får anledning att plocka fram receptet igen!"

Detta rapporterar Nyheter24.

Den efterlängtade möjligheten att återinföra Yoggi Drömkola kom efter att den ursprungligen tagits bort från sortimentet, vilket Arla förklarade med att efterfrågan varit för liten.

Det verkar dock som att kundernas intresse och ihärdighet kan ha gjort skillnad.

Läs också

Brittisk underrättelse: Ryssland stöter på motstånd i avgörande offensiv mot ukrainskt fäste

Svenska bilister varnas: Har du fått en gul lapp på din bil?

Kreml förbereder för regimskifte: Putins "attackhund" svårt sjuk

2024-04-25T07:24:17Z dg43tfdfdgfd