SöTT VIDEO FåNGAR DE MEST KäRLEKSFULLA KATTERNA DU KOMMER ATT SE IDAG

Det gulliga videoklippet av katter som visar att de är de mest romantiska varelserna på planeten smälter internetanvändarnas hjärtan!

+ Klicka här för att titta på videon

Den supergulliga klippet, som postades på Instagram i slutet av mars, visar en sammanställning av ögonblick där katter blev extremt romantiska, kramade när de sov eller klappade sina kattkamrater.

“Vad gör [den orangea katten] mitt på vägen i dagsljus?” står det i bildtexten som delades med videon, som redan fått över 1 miljon visningar, samt över 79 tusen gillanden och hundratals kommentarer från internetanvändare som berördes av scenen.

“Vi behöver alla kärleksfulla partners som dessa,” sa en Instagram-användare. “Bara du och jag, älskling, oavsett var,” kommenterade en annan. “Lyckligtvis finns det katter!” bekräftade en tredje internetanvändare. “Bara kärlek,” skrev en till.

Om paren i videon har fått dig att undra om katter är monogama kommer du att bli förvånad över svaret. Enligt experterna, även om många djur bildar engagerade partnerskap, så faller inte katter inom denna kategori.

“Katter har inte primära sexuella partners, bildar inte romantiska relationer, bildar inte parbindningar,” sa experten Mikel Delgado, en vetenskapsman som studerar kattbeteende, i en konversation med webbplatsen Slate. Detta innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionen.

2024-04-25T22:28:55Z dg43tfdfdgfd