VICTORIA BECKHAM åTERFöRENAS MED SPICE GIRLS UNDER SITT 50-åRSKALAS

Alla fem av Spice Girls återförenades för att uppträda under Victoria Beckhams 50-årskalas under lördagskvällen (20.04.24).

Modedesignern fick sällskap av sin familj - maken David och deras fyra barn Brooklyn, 25, Romeo, 21, Cruz, 19, och 12-åriga Harper - och vänner på Oswald’s i Mayfair i London för att fira att hon fyllde jämt och gäster fick en exklusiv titt av att alla Spice Girls sjöng tillsammans för första gången sedan OS i London 2012 då de uppträdde med “Stop”.

David delade videor av stunden med Victoria, Geri Horner, Emma Bunton, Mel B och Mel C tillsammans på Instagram och skrev: ”Jag menar kom igen x @victoriabeckham @melaniecmusic @officialmelb @emmaleebunton @gerihalliwellhorner [hjärtan i olika färger] (sic)”

En källa sa till MailOnline: ”Det betydde allt för Victoria att de alla var där. De var en stor del av hennes liv och delade så mycket tillsammans.

”De var speciella dagar och så klart att ha dem där för hennes 50-årsdag var underbart för henne. Det gjorde allt perfekt.”

Andra gäster på festen var vänner som Tom Cruise, Eva Longoria, Salma Hayek, Gordon och Tana Ramsay, Marc Anthony, Guy Ritchie, Rosie Huntington-Whiteley och Jason Statham, men Brooklyns fru Nicola Peltz Beckham behövde missa festen eftersom hennes mormor blivit sjuk.

Victoria fick en enorm tårta innan David och alla fyra barnen höll tal för henne.

En källa sa till The Sun: ”David gick verkligen in för det. Han ville att det skulle vara extra speciellt för henne för hon gör alltid så mycket för alla andra.”

2024-04-22T04:32:24Z dg43tfdfdgfd