ROLIG VIDEO: LITEN HUND BLIR EXTREMT ARG NäR äGAREN GåR IVäG ENSAM

Den roliga videon av en liten valp som blir extremt arg när dess ägare går ensam från hemmet får internetanvändare att skratta högt!

+ Klicka här och kolla in videon

Klippet, delat på Instagram, visar en Jack Russell Terrier-valp som ser sin ägare lämna hemmet. Så snart han stänger dörren blir valpen extremt arg och börjar attackera skorna nära ingången.

Den roliga videon, postad för några dagar sedan, har redan fått över 5,4 miljoner visningar, tillsammans med över 114 tusen gillamarkeringar och tusentals kommentarer från internetanvändare som hade roligt med den arga valpen.

+ Japansk katt i konstig position inspirerar memes och blir internetstjärna

“Djävulen kommer ut så fort dörren stängs,” skämtade en Instagram-användare. “Den här hunden har ilska problem,” sa en annan. “Hunden är dramatisk,” kommenterade en tredje internetanvändare. “Hunden har en raseriattack som ett övergivet barn,” skrev ännu en annan.

Enligt American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA), om din hund uppvisar ångestfyllt eller aggressivt beteende när den lämnas ensam som valpen i videon, beror det på att den är upprörd och försöker hantera stress.

Denna tillstånd, känt som separationsångest, utlöses när hundar blir upprörda på grund av separationen från sina vårdgivare. Om ditt husdjurs ångest är mycket intensiv kan det vara lämpligt att kontakta en specialist inom hundbeteende för att behandla symtomen.

Denna innehåll skapades med hjälp av AI.

2024-04-26T15:47:00Z dg43tfdfdgfd